Sisäpiiri: Meghan Markle lähtee Yhdysvaltojen presidentinvaalitaistoon vuonna 2024

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Los Angelesissa asuva Meghan Markle on kunnianhimoinen nainen. Prinssi Harryn puoliso aikoo asettua ehdolle vuoden 2024 Yhdysvaltojen presidentinvaalikampanjaan. Se on myös yksi syy sille, miksi nainen ei halunnut luopua Yhdysvaltojen kansalaisuudestaan Yhdistyneessä kuningaskunnassa asuessaan.

Harva olisi uskonut, että brittihovin tuore miniä aikoo Amerikan Yhdysvaltojen presidentiksi. Naisen lähipiiristä kuitenkin paljastetaan, että kyseessä ei ole pelkkä hetken mielijohde, vaan pitkäaikainen haave astua poliittiselle kentälle mukaan. Kuninkaallisten tulisi olla poliittisesti neutraaleja, mutta Meghan ja Harry jättivät hovin velvollisuudet taakseen aiemmin tänä vuonna.

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump ei pidä Meghan Marklesta ja hän on toivottanut ilkikurisesti prinssi Harrylle onnea matkaan uuden vaimon kanssa. Asiantuntijat eivät usko Meghan Marklen mahdollisuuksiin, koska Yhdysvaltojen poliittinen kenttä on todella raaka. Vain harva kestää sen asettamat paineet, Vanity Fair ynnää.