Jessica Edström uima-altaalla – biksut jäivät pieneksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä suomalaiskaunotar Jessica Edström on saanut suuren kansainvälisen suosion sosiaalisessa mediassa, sillä DJ-kurvittaren poseerauksiaan seuraa nykyisin jo lähes 290 000 ihmistä. Matkailua rakastava kurvitar jakaa usein seuraajilleen kuvia vartalostaan.

Tällä kertaa Jessica on lekotellut rennosti uima-altaalla vaaleanpunaisissa biksuissa. Aurinkoa ei kuvan ikuistamisen hetkellä altaalle paistanut, mutta tunnelma näyttää olleen siitä huolimatta leppoisa. Jessican biksujen yläosa vaikuttaa jääneen hieman pieneksi. Varmasti toki tarkoituksella.

Pietarsaaresta kotoisin oleva Jessica Edström on kansainvälisesti yksi seuratuimmista suomalaisista mallikaunottarista 290 000 seuraajallaan. Hän on asunut ympäri maailmaa ja saavuttanut julkkisstatuksen glamourmallina. Jessican ystäväpiiriin lukeutuu esimerkiksi maailmanlaajuisesti tunnettu povipommi Claudia Romani.