Vitiligo-supermalli biksuissa – jäivätkö hänelle liian pieneksi?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supermalli Winnie Harlow nousi julkisuuteen kahdeksan vuotta sitten kilpaillessaan Huippumalli Haussa -ohjelmassa, jossa hän sijoittui kuudenneksi. Kanadalainen Harlow on kilpailun jälkeen tehnyt tasaisen nousujohteista uraa ja nykyään hänet tunnetaankin jo ympäri maailmaa hänen hieman poikkeuksellisen ulkonäkönsä ansiosta.

Tällä kertaa Harlow nähdään poseeraamassa hyvin niukoissa biksuissa, jotka peittävät hädin tuskin hänen kriittiset paikkansa. Samalla Harlow tuttuun tapaan markkinoi tuotteita, joiden esittelystä hänelle maksetaan.

Winnie Harlowlla on vitiligo eli ihon pigmenttihäiriö, jonka vuoksi naisen ihossa on vaaleita kohtia. Harlow on kääntänyt näyttävän ihonsa voimavarakseen, joka on vienyt naista hurjaa vauhtia eteen päin muotialalla. 26-vuotias tähti on viime aikoina poseerannut muun muassa Puma-urheiluvaatemerkin tuoreessa kampanjassa.