Charly Jordan vaihtoi biksut uimapukuun – silmänruokaa riittämiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Maailmankuulun DJ-kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa Jordan on jättänyt biksut vaatekaappiin ja pukenut ylleen upean punaisen uimapuvun. Vaikka kangasta onkin enemmän, ei hänen vartalonsa jättänyt silminnäkijöille juurikaan arvailun varaa.

Los Angelesissa asuva ja kansainvälistä DJ-uraa tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.