Kanye West tarjoutui ostamaan silikonirinnat Julia Foxille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Julia Fox sai viime vuonna nopeasti lisää maailmanlaajuista tunnettuutta tapaillessaan avioerosta toipuvaa Kanye Westiä. Kanye West lahjoi naista ylellisyyksillä, mutta Fox on myöhemmin paljastanut, että heidän suhteensa ei koskaan edennyt intiimiksi.

Julia Foxin ja Kanye Westin tapailu ei kestänyt pitkään. He tutustuivat toisiinsa vuodenvaihteessa ja erosivat jo pari kuukautta myöhemmin ystävänpäivänä. Nyt Julia Fox on kertonut, että Kanye West tarjoutui Uno-pelin aikana toimimaan maksumiehenä mikäli Julia Fox haluaisi vähän täytettä rintoihinsa.

Julia Fox kertoi Daily Mail -sivuston mukaan myös myöhemmin tajunneensa, että Kanye West käytti häntä vain pelinappulana saadakseen Kim Kardashianin takaisin. Häntä yritettiin myös saada kirjoittamaan salassapitosopimus, mutta siihen Fox ei suostunut.