Cris Owenin verkkosivusto hakkeroitiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen internetissä kulovalkean tavoin levinnyt huhu tuottaja-artisti Cris Owenin menehtymisestä on osoittautunut vain huhupuheeksi. Cris Owenin lähipiiri tavoitti hänet keskiviikkona Ruotsista. Myös Stara.fi toimitus tavoitti Crisin iltapäivällä sähköpostilla, kun hän oli matkalla studiolle.

– Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja, Cris Owen siteerasi Mark Twainin legendaarista lausahdusta sähköpostissaan.

Stara.fi kertoi eilen internetissä levitetystä huhusta ja siitä, että Owenin verkkosivut oli suljettu ja tilalle sytytetty kynttilä. Parhaillaan tutkitaan, kuka hakkeroi verkkosivuston. Myös huhun liikkeellepanijoiden henkilöllisyyttä selvitetään mahdollisia jatkotoimia varten.

Nyt vääräksi osoittautunut väite sai alkunsa internetin keskustelupalstoilla jo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Stara.fi ei kuitenkaan missään vaiheessa vahvistanut huhun todenperäisyyttä.

14. huhtikuuta 1960 Tukholmassa syntynyt Owen nousi julkisuuteen 90-luvun puolivälissä discotähti Miisan managerina ja tuottajana. Hän debytoi Ruotsissa artistina vuonna 1977 julkaistulla Here I Am -albumillaan. Ennen Suomeen tuloaan vuonna 1996 hän toimi managerina kotimaassaan Ruotsissa.

Cris Owen ja hänen entinen suojattinsa Janina Frostell kävivät pari vuotta sitten oikeudessa saakka taistoa internetiin levinneistä Janinan alastonkuvista.

Naisena syntynyt Cris Owen kävi taannoin läpi sukupuolenvaihtoleikkauksen, jossa hänestä tehtiin fyysisesti mies. Avoimen transseksuaali Owen julkaisi vuonna 2002 kirjan My Life Is A Lie, jossa hän kertoi elämästään.