Kanye West juomajätin kasvoksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen r&b-tähti Kanye West on kiinnitetty virvoitusjuomajätti Pepsin tuoreimmaksi mainoskasvoksi. Westin tähdittämä mainos nähtiin ensimmäisen kerran MTV Video Music Awards -gaalan mainoskatkolla. Timeline -nimisessä mainoksessa Kanye nähdään mm. digitaalisessa Pariisissa, Kairossa, Tokiossa ja Chicagossa.

Mainoksessa kuullaan myös Westin tuoreimmalta Late Registration -levyltä löytyvä Hear ’Em Say -kappale, jolla vierailevat myös Adam Levine ja Maroon 5 -yhtye. 30 sekunnin pituisen mainoksen on ohjannut maineikas hiphop-veteraani Spike Lee.

– Mainoksen tekeminen oli työläs projekti suunnittelusta valmisteluihin ja jälkituotantoon, Kanye toteaa.

Kanye West tullaan jatkossakin näkemään kyseisen virvoitusjuomamerkin mainonnassa. Lisäksi artisti esiintyy tuotemerkin tilaisuuksissa ja konserteissa.