Ozzy Osbournen muisti pätkii

Viihdeuutiset · Stara.fi

Heavytähti Ozzy Osbournen muisti on alkanut tehdä viime aikoina tepposiaan, sillä Ozzyllä on vaikea muistaa tapahtumia, joita hänen perheensä on kohdannut viimeisen muutaman vuoden aikana.

Suurin perhettä vuosiin koetellut tragedia oli äiti Sharonin syöpä, jota käsiteltiin laajasti myös mediassa. Ozzy ei kuitenkaan muista aiheesta yhtään mitään. Samoin Ozzyn huumeiden ja alkoholin turruttamat aivot ovat unohtaneet täysin myös hänen oman mönkijäonnettomuutensa, jossa hän oli halvaantua.

”Pimeyden ruhtinas”, eli Ozzy, takelteli myös kysyttäessä kuluvaa vuotta.

– Nyt on loppumassa vuosi 19… 2000. Hyvä jumala, en tiedä… Kyllä nyt on vuosi 2005!, Ozzy pinnisteli.

– Viimeisen viiden ja puolen vuoden aikana perheelleni on tapahtunut monia uskomattomia asioita. Sharonilla oli syöpä, josta hän parantui ja minä lähes tapoin itseni mönkijällä. En kykene muistamaan noita tapahtumia. En voi edes katsoa videota onnettomuudesta, Ozzy kertoi.