Suvi Koponen muotiraamatun kannessa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen malli Suvi Koponen lähestyy nopeasti supermalli-statusta saavuttamalla nopeassa tahdissa toinen toistaan arvostetumpia meriittejä.

Yksi tärkeistä meriiteistä on maailman arvostetuimpien muotilehtien kärkijoukkoon kuuluvan Vogue-muotilehden kanteen pääseminen. Suvi Koponen nähdään nyt lehden portugalinkielisen version maaliskuun numeron kannessa ja sisäsivuilla Javier Vallhonratin ikuistamana. Samaan aikaan englanninkielisen version kannessa poseeraa supermalli Kate Moss.

Toinen Suvin uran kannalta tärkeä kiinnitys toteutui jo aiemmin, kun hänet nähtiin Pradan muotinäytöksen päämallina avaamassa ja päättämässä näytöksen Milanossa. Lukuisilla kielillä julkaistavan Voguen Portugalin versio ei ehkä kuuluu lehden arvostetuimpiin versioihin, mutta kiinnitys Voguen kanteen on tärkeä virstanpylväs uralla. Katso kuvat tästä!

Siviilissä julkisuutta karttava Suvi Koponen nähtiin äskettäin kertomassa elämästään ja työstään MTV3-kanavan ohjelmassa Missä he ovat nyt. Viime viikolla Suvi poseerasi yläosattomissa Purple Fashion Magazinen kannessa.