Huijari esiintyy Facebookissa Antti Tuiskuna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina on ollut esillä muutamia julkkisten identiteettivarkauksia, jotka ovat tapahtuneet pääosin Facebook-palvelussa. Suosittu yhteisöpalvelu oli keskipisteenä myös taannoisessa Riitta Väisäsen tapauksessa. Nyt identiteettivarkauden kohteeksi on joutunut myös poptähti Antti Tuisku.

Staran saamien tietojen mukaan huijari esiintyy yhteisöpalvelussa Antti Tuiskun nimellä ja on väärää nimimerkkiä käyttäen yrittänyt saada haltuunsa esimerkiksi muiden julkkisten puhelinnumeroita. Staran tavoittama poptähti itse sanoutuu irti moisesta toiminnasta ja haluaa varoittaa muitakin asiasta.

Antti Tuisku on parhaillaan Turtle Watch -projektin tiimoilta Thaimaassa, jossa hänen on tarkoitus suojella uhanalaisia liemikilpikonnia ja ainutlaatuista ympäristöä. Muutaman kuukauden reissun jälkeen Tuiskun on tarkoitus palata studioon työstämään uutta materiaalia.