Suomalaisrokkarille syytteet lapsen törkeistä hyväksikäytöistä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuussa uutisoitiin laajasti kuinka suomalaisrokkari pidätettiin epäiltynä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Idols-tuomarin erittäin tunnetun pop-duon taustabändissä sekä omassa yhtyeessään soittanut mieshenkilö on nyt saamassa raskaat syytteet.

Iltalehden mukaan kyse on suomalaisesta pedofiiliringistä ja syytteitä on nyt tulossa yhteensä kuudelle henkilölle muiden muassa törkeistä raiskauksista ja törkeistä seksuaalisista hyväksikäytöistä. Muusikko saa kaksi erillistä syytettä lapseen kohdistuvista törkeistä hyväksikäytöistä ja lisäksi sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Iltalehden tänään julkaisemien tietojen mukaan muusikko ei ole ollut itse fyysisesti kontaktissa uhriinsa, vaan hyväksikäyttö oli tapahtunut nettikameran välityksellä ja ainakin yhdessä tapauksessa uhrin äidin avustamana.

Muusikko pidätettiin viime vuoden marraskuun loppupuolella Hämeenlinnassa suoraan keikkapaikalta, jossa hän oli soittamassa kotimaisen pop-duon taustabändissä. Miehellä on myös oma yhtye, jonka tuoreinta singleä kuultiin viime syksynä runsaasti radioaalloilla. Yhtyeen verkkosivusto suljettiin pian pidätyksen jälkeen.

Uusimmat