Iron Maiden elokuviin lennokkaalla Flight 666 -dokumentilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen Iron Maiden -yhtyeen dokumenttifilmi Flight 666 esitetään myös Suomen valkokankailla seitsemällä paikkakunnalla. Näytökset järjestetään tiistaina 21. huhtikuuta 2009 kello 19.30.

Dokumentti seuraa heavylegendabändin Somewhere Back in Time -maailmankiertuetta helmi-maaliskuussa 2008 ja filmin julkaisuajankohta on kaikkialla sama. Dokumentissa nähdään mahdollisesti myös suomalaisverta, sillä maailmankiertueella oli mukana myös tamperelainen valoteknikko.

Dokumentin tuotannosta vastaavat kanadalaisen Banger Productionin Scot McFadyen ja Sam Dunn. Finnkino tuo filmin digiteattereihinsa yhdessä EMI Finlandin kanssa. Dokkarin esityspaikat ovat Helsingin Tennispalatsi, Tampereen Plevna, Vantaan Flamingo, Turun Kinopalatsi, Lahden Kuvapalatsi, Oulun Plaza ja Jyväskylän Fantasia.