Näitä Kim Kardashianin nakukuvia ei Playboyssa nähty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Kim Kardashian tuli alunperin tunnetuksi muhkeasta takapuolestaan ja seksivideostaan. Viime aikoina Kim on viettänyt hieman hiljaiseloa, kun hänen 14-vuotias pikkusiskonsa Kendall Jenner on paistatellut otsikoissa rohkeiden bikinikuviensa merkeissä.

Taannoin amerikkalaislehdissä väitettiin, että Kim tuntee itsensä uhatuksi pikkusiskon menestyksen myötä. Siksi hänen kerrottiin suunnittelevansa muotojensa suurentamista entisestään. Vuonna 2007 Kim poseerasi alastomana Playboy-lehdessä, mutta viime aikoina hän on kertonut katuvansa kuvia. Nyt tuosta kuvaussessiosta on julkaistu uusia otoksia, joita ei aikanaan lehdessä nähty. Katso kuvat tästä.

Viime kuussa Kim Kardashian tyrmistyi kuullessaan, että eräs hänen naispuolisista faneistaan aikoo leikkauttaa itsestään idolinsa kaksoisolennon poikaystäväänsä miellyttääkseen. Kim anoi blogissaan naista unohtamaan moiset pähkähullut suunnitelmat.