Danian Ramirez vei miesten huomion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiomarkkinoilta on nousemassa viihdetähdeksi uusi upea latinokaunotar, joka on tosin työskennellyt alalla jo kolmentoista vuoden ajan. Vasta viime viikkoina Dania Ramirez on kuitenkin noteerattu laajemmin viihdelehdissä.

Mallinuralle jo 15-vuotiaana löydetty Dania Ramirez halusi vaihtaa mallialan näyttelemiseen, ja televisiomainosten kautta ura urkeni lopulta myös televisioon ja elokuviin. Maxim-lehdessä yläosattomissa äskettäin poseerannut kaunotar on nyt kuvattu Las Vegasin Wet Republic -allasalueen VIP-alueella näyttävään uima-asuun pukeutuneena. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Dania Ramirez on syntynyt Santo Domingossa, Dominikaanisessa tasavallassa. Hän aloitti näyttelijänä vuonna 1997 ja on sittemmin tähdittänyt muiden muassa Sopranos ja Heroes -televisiosarjoja sekä X-Men -elokuvaa. Lähiaikoina hänet nähdään siis Premium Rush -elokuvassa.