Johanna Tukiaisen hääohjelmasta tuli komedia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Valtakunnan virallinen kohublondi Johanna Tukiainen avioitui äskettäin miehensä Arto Länsmanin kanssa Saariselällä. TV Viisi kuvasi tapahtumia niin kulissien edessä kuin takanakin, ja lopputulosta on saatu ihastella kanavalla jo useammankin kerran. Yksi lähetyksistä sai kuitenkin hieman lisämausteita.

Johanna Tukiainen itse kertoi blogissaan, että ensimmäinen häälähetys sai TV Viisi -kanavalla yli 300.000 katsojaa. Sittemmin katsojamäärä on noussut vielä runsaasti uusintojen merkeissä. Nyt ruuduissa on kuitenkin nähty  hieman poikkeuksellinen versio hääohjelmasta, sillä sen päälle oli sattumalta lähtenyt pyörimään jonkin kokonaan toisen ohjelman tekstitykset.

Tekstitys toi koko ohjelmaan aivan uuden ulottuvuuden, ja moni katsoi sen varmasti tekstityksen ansiosta jo toistamiseen loppuun saakka. Välillä tekstit tuntuivat osuvan jopa kohdalleen ruudussa nähtyjen tapahtumien kanssa. Katso kuvakaappauksia televisiolähetyksestä alta.

Johanna Tukiainen TV Viisi hääohjelmaKuva: TV Viisi

Johanna Tukiainen TV Viisi hääohjelmaKuva: TV Viisi

Johanna Tukiainen TV Viisi hääohjelmaKuva: TV Viisi

Johanna Tukiainen TV Viisi hääohjelmaKuva: TV Viisi

Johanna Tukiainen TV Viisi hääohjelmaKuva: TV Viisi

Johanna Tukiainen TV Viisi hääohjelmaKuva: TV Viisi

Johanna Tukiainen TV Viisi hääohjelmaKuva: TV Viisi