Maailman tulisin vodka: Näin karusti kävi suorassa lähetyksessä!

Nettivideot Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka markkinoille lanseerattiin maailman tulisin vodka. Nimensä mukaisesti 100.000 Scovilles Naga Chilli Vodka pitää sisällään Naga Morich -chiliä, joka oli vielä vuosi sitten maailman tulisin tunnettu chilipippuri.

Nyt nettivideolla nähdään miten karusti kävi juoman koemaistatuksessa. Testaamassa nähdään ravintola-alan ammattilainen Tristan Stephenson, joka valittiin vuoden 2011 baarimestariksi. Mies siis tuntee juomat, mutta chilivodka ei tainnut olla hänen makuunsa.

Nimensä mukaisesti juomassa on noin 100.000 scovillen yksikköä tulisuutta. Esimerkiksi Tabascossa on noin 5.000 scovillea. Juoma polttaa mukavasti illalla alas mennessään, mutta seuraavana aamuna tilanne on todennäköisesti vielä tukalampi. Nyt videolla nähdään miten kävi, kun juomaa annettiin maisteltavaksi television aamulähetyksen juontajille.Kuva: Master of Malt