Nainen, älä tee näitä yleisiä virheitä juovuksissa

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Moni ihmettelee, miksi neitokaiset ensin tälläytyvät peilin edessä tuntitolkulla, mutta tuhoavat pian koko kauneuden vetämällä överit jo baari-illan alussa. Naiset saattavat juoda esimerkiksi rohkeutta kerääkseen, mutta nyt on listattu kuusi asiaa, joista tietää bilettämisen menneen yli.

Harva mies kiinnostuu totaalilärveissä heiluvista pikkumekkoisista naisista. Vaikka neitokainen olisi kuinka kaunis, vievät promillet viehättävyyden helposti pois. Ensimmäinen merkki on sammaltaminen. Humalassa sopertavan naisen kanssa on suorastaan mahdotonta keskustella, ja usein miehet katsovatkin parhaakseen poistua takavasemmalle. Se on nimittäin helpompaa kuin keskustelun jatkaminen.

Yökerhoissa on tapana myös tanssia ja bailata. Tämä on vain haave turhan tiukkaan tahtiin shotteja kumoavalle leidille, sillä yleensä hänen suoraselkäinen keimailu muuttuu korkokengillä horjumiseksi liika-alkoholin johdosta. Pahimmassa tapauksessa humalainen nainen siirtyy nelivetoon, eli konttausasentoon, ja tämä nolaa myös neitokaisen ystävät perin pohjin.

Draamakuningatar osaa myös kiinnittää ilonpidon pelkästään itseensä. Kun kurkkuun kumottu kupliva nousee päähän, muuttuu yleensä ilakointi tappelemiseksi, huutamiseksi ja parkumiseksi. Valuneet maskarat eivät pue paljettimekkoon pukeutuneita siideripissiksisä enempää kuin aikuisia jakkutakkinaisiakaan.

Parhaat ystävät joutuvat usein överimimmien lapsenvahdiksi. Onko reilua, että ystävät joutuvat huolehtimaan siitä, ettei heidän kaverinsa sammu baaripöytään sen sijaan, kun he voisivat nauraa ja pitää hauskaa? Ja sitten se pukeutuminen: Miksi naiset ottavat korkokengät pois jalastaan kännissä? Siksi, että he eivät pysy muuten pystyssä tai heidän jalkojaan särkee. Seuraava kysymys kuuluu: Miksi ne superkorkokengät piti edes panna jalkoihin? Aito leidi pitää tyylin ja kuosin valomerkkiin asti, Elite Daily muistuttaa.

Suurin turn off on kuitenkin oksentaminen. Joskus neitokaisten täytyy kumota kurkkuunsa kaikki mahdollinen alkoholi, mitä he saavat käsiinsä, ja tämän takia he päätyvät ennen puolta yötä nojailemaan posliinialttarille saniteettitiloihin. Pahimmassa tapauksessa oksennus saapuu jo tanssilattialla, baaritiskillä tai taksissa. On sanomattakin selvää, että nämä neitokaiset joutuvat illan päätteeksi joko hyväksikäytön uhriksi, vatsahuuhteluun tai yksin mojovaa krapulaa ja morkkista potemaan.