Petetyn tyttöystävän kostoisku – täydellinen opetus?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Petetyksi tulleet naiset ovat maailman kostonhimoisimpia yksilöitä, mikäli heillä itsellään ei ole ollut hajuakaan suhteen epäonnesta etukäteen. Nyt eräs nimettömänä pysynyt neitokainen sai tietää miesystävänsä pettäneen häntä ainakin viiden eri naisen kanssa. Tyttöystävän kosto oli suunniteltu tarkkaan.

Nainen oli kuullut jo vuosia ystäviltään ja sukulaisiltaan, että hänen ei kannattaisi olla yhdessä nykyisen miehensä kanssa. Hänen poikaystävä Jason Stonebraker on kolmekymppinen vässykkä, joka valmentaa lukiojoukkueita työkseen ja elää muuten naisensa kukkarolla. Lopulta mies jäi kiinni pettämisestä, kun tyttöystävä löysi epämääräisiä viestejä hänen puhelimeltaan.

Löydöksestä autuaan tietämätön Jason luuli asioiden olevan kunnossa. Myös tyttöystävä esitti pitkään ja taidokkaasti onnellista, vaikka pinnan alla kuohui ja hänen mestarikostonsa alkoi hahmottua. Lopulta nainen pudotti pommin. Jason lähti aamulla normaalisti töihin ja tyttöystävä toivotti mukavaa työpäivää ja kysyi vielä päälle, että mitä mies haluaa illalliseksi, BroBible raportoi.

Kun ovi sulkeutui, alkoi tapahtua. Nainen pakkasi tavaransa, tilasi muuttoauton ja jätti pöydälle lapun, jossa luki totuus koko vedätyksestä ja syyt siihen, miksi nainen inhosi Jasonia nykyisin sydämensä kyllyydestä. Hän kertoi miehelle irtisanoneensa asunnon maaliskuun loppuun ja miehen on joko maksettava tulevan kuun vuokra itse tai muutettava takaisin vanhempiensa luokse. Koko suunnitelman kruunasi se, että nainen julkaisi tapahtumista myös seikkaperäisen päivityksen Facebookissa ja suloinen kosto on saanut runsaasti mediahuomiota.