Mies tilasi seuralaispalvelusta prostituoidun – paikalle tuli oma miniä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman maksulliset naiset voidaan karkeasti jakaa tavallisiin prostituoituihin ja heitä tasokkaimpiin seuralaisiin. Yleensä nämä nykyajan kurtisaanit ovat edustavia seuralaisia siitä parhaimmasta päästä, ja etenkin menestyneet liikemiehet suosivat heitä illallisseurana ja yön pikkutunteina.

Daily Mail kertoo nyt nolosta sattumankaupasta, jossa italialainen iäkäs herrasmies oli varannut itselleen naisen seuralaispalvelun kautta. Paikalle saapuikin 70-vuotiaan miehen pojan tuleva vaimo. Läheinen tuttavuus paljastui, kun 40-vuotias Etelä-Amerikasta kotoisin oleva nainen oli saapunut asiakkaan ovelle.

Seuralainen ja hänen tuleva appiukkonsa päättivät, ettei heidän ole soveliasta harrastaa seksiä. Neitokainen oli kertonut uudelle suvulleen työskentelevänsä tarjoilijana. Hänen miehensä ei luonnollisesti ollut uutisesta mielissään ja on vaatinut vahingonkorvauksia isältään nyt neljä vuotta ikävää tapahtumaa myöhemmin.