Nainen, tässä 8 tapaa tulla karismaattisemmaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

”Va va voom! Wow! Kuka hän on?” Kadulla näkee ajoittain kävelevän naisia, joissa tuntuu olevan sitä jotain. He askeltavat itsevarman näköisinä ja laitettuina merkkivaatteissaan ja onnistuvat kääntämään jokaisen pään. Kuinka ihmeessä suomalainen perusnainen löytäisi itsestään tällaisen kissamaisen voimanaaraan?

Muotisuunnittelija ja bisnesnainen Nadja Atwal antoi kahdeksan vinkkiä Fox News -sivustolle.

1. Näytä itsevarmalta. Vaikka et olisi aivan varma jostain, anna aina se vaikutelma, että olet ajan tasalla ja pärjäät erinomaisesti. Kun kasvosi kertovat, että olet oman elämäsi herratar ja kontrollissa, pidät arvostelijat kaukana pistävine nokkineen.

2. Pysy kauempana laumasta. Olet oman tiesi kulkija, ja vaikka tiedostat trendit ja vallitsevan ajatusmaailman, et pelkää kulkea uusia uria pitkin. Seksikkyys on esimerkiksi muodissa sitä, että joskus paljastaa vähemmän ja jättää jotain mielikuvituksen varaan, kertoo Atwal.

3. Lämpörullat ovat naisen paras ystävä. Upea tähtidaami Sophia Loren on kutsunut lämpörullia erääksi kauneusniksikseen. Niillä saa kääräistyä nopesti aamuhiuksista kuningatarkiharat. Ole oman arkesi taikuri ja muunna itsestäsi catwalkille kelpaava kaunotar. Hiukset tekevät tyylin.

4. Seiso suorassa. Ryhti tekee sen, mikä ehkä jää muuten sanomatta. Se antaa vaikutelman siitä, että uskot todella itseesi. Epävarma henkilö vetäytyy kyyryyn ja antaa asentonsa valahtaa. Näytät hoikemmalta ja paremmalta, sekä vakuutat muut itsevarmuudestasi.

5. Auta muita tuntemaan olonsa erityisiksi. Kaikessa ei ole kyse sinusta. Pelkkä sisääntulo ei riitä, vaan vaikuttamalla yleiseen ilmapiiriin voit tehdä itsellesi paikan, jota muut arvostavat. Kuuntele ja kysele enemmän, niin annat itsestäsi kiinnostuneen kuvan. Ihmiset pitävät pääsääntöisesti kiinnostavana sitä henkilöä, joka on heistä kiinnostunut.

6. Puhu rohkeudella ja hienostuneisuudella. Omat ajatuksensa jakavat naiset voivat olla erittäin haluttavia, jos he osaavat ilmaista asiansa itsevarmasti ja hienostuneesti tukien sanomaansa kovilla faktoilla. On hyvä omata nöyrä asenne, jolloin voi myöntää olevansa väärässä, mikäli näin on käynyt.

7. Upeat kulmakarvat tekevät ihmeitä. Jos silmät ovat sielun peili, ovat kulmakarvat ikkunat sielunmaisemaan. Nypi ylimääräiset karvat pois ja tummenna kulmakynällä sopivista kohdista, että saat näkyvät kulmakarvat seksikästä katsettasi kehystämään. Lopputuloksena on puoleensavetävä ja siisti vaikutelma.

8. Panosta hampaisiisi. Suomessa ei olla niin tarkkoja hymyn suhteen, mutta maailmalla valkoisella hammasrivistöllä riittää arvostajia. Jos sinulla ei ole rahaa mennä yksityisklinikalle hammashuoltoon ja valkaisuun, osta halvempi kotivalkaisupakkaus ja anna hymyn loistaa. Tunnet olosi itsevarmaksi ja suupielesi saattavat kääntyä ylöspäin useammin.