Seksikunto päässyt rapistumaan? Uusi treenimuoto auttaa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

Rakasteleminen on oiva keino kiinteyttää vartalon pikkulihaksia. Muutamalla vinkillä läskiä voi polttaa perusseksiä tehokkaammin. Esimerkiksi ennen aamupalaa harrastettu seksi kuluttaa enemmän, kuten myös kekseliäissä jooga-asennoissa tapahtuva lemmiskely. Asentoja kannattaa vaihdella muutenkin saadakseen seksiin ja vartaloon uutta potkua.

KY Gel / Sexercises from on Vimeo.

Nyt KY Gel -niminen liukuvoideyritys heittää ilmaan idean parempaan seksiin treenaavasta Sexercises -kunto-ohjelmasta. Harjoittelun avulla voi saavuttaa loistavamman kestävyyden ja notkeuden sänkypuuhia varten. Mainosvideolla esitellään jopa yksityiskohtaisia liikkeitä lantion liikuttamisesta aina kyykyssä ketkuttamiseen saakka. Vaikka kyseessä on ainoastaan pilailumielessä tehty markkinointivideo, ei seksin avulla tapahtuvaa kuntoilua pidetä loppujen lopuksi kovinkaan kummallisena ajatuksena.

Kerroimme taannoin, että seksi ei polta niin paljoa kaloreita kuin ihmiset luulevat. Seksi on kuitenkin monen mielestä huomattavasti nautinnollisempi liikuntamuoto kuin vaikkapa juoksumatolla hölkkääminen. Tunnin rakastelu vastaa puolen tunnin pituista lenkkiä.