Huippumallin tytär Gigi tekee rakettinousua mallimarkkinoilla – seksikkäät kuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumallina menestynyt 19-vuotias Gigi Hadid on napannut maineikkaan mainoskampanjan muiden mallien nenän edestä. Kuvankaunis vaaleaverikkö on julkaissut esimakua antavia kuvia kampanjasta sosiaalisessa mediassa.

Muotimaailmassa neitokaisen nimi on jo monelle tuttu. Tähtönen tunnetaan myös julkkisten muodostamasta kaveriporukasta, johon kuuluvat mallit Cara Delevingne, Kendall Jenner, Hailey Baldwin ja laulajatar Selena Gomez. Neitokaiset viettivät vuoden vaihteen yhdessä Dubain auringon alla.

Nuoren kaunottaren uravalinta ei ole tullut yllätyksenä, sillä neitokaisen äiti Yolanda Foster on tunnettu huippumalli. Nykyisin Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa esiintyvä Foster on ollut ylpeä tyttärensä saavutuksista. Gigi on perinyt äidiltään hurmaavan ulkonäkönsä, eikä ole ihme, että nuoresta iästään huolimatta Hadid on nähty jo usean muotitalon mainoskasvona. Guessin 2015 kevään ja kesän mallisto nähdään Hadidin esittelemänä.