Tyttö lähestyi ihastusta kirjeellä – koulupojan aikuismainen vastaus yllätti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Nuori koululainen oli päättänyt selvittää pitääkö hänen ihastuksensa hänestä. 11-vuotias tyttö oli kirjoittanut koulussa pojalle kirjeen, jossa luki yksinkertaisuudessaan kysymys ”Pidätkö minusta? Kyllä vai ei?”.

Tyttö oli jo pitkään ollut ihastunut luokkatoveriinsa ja hän oli viimein rohkaistunut kysymään asiaa pojalta kirjeellä. Ihastuksen antama vastaus sai tytön hämilleen, sillä nuoren pojan vastaus oli yllättävän aikuismainen.

Poika oli kirjoittanut tytölle, että hän ei valitettavasti tiedä tunteistaan, koska hän on vielä niin nuori tuntemaan itsensä. Sen lisäksi poika kirjoitti olevansa stressaantunut ja kertoi sen vaikuttavan osaltaan tietämättömyyden tunteeseensa. Nuorukainen lopetti kirjeensä lauseella, jossa hän totesi, että oikeastaan kukaan ei tunne itseään alle 18-vuotiaana.

Vaikka pojan vastaus ei välttämättä ollut se, mitä tyttö toivoi, on kuitenkin sööttiä, että poika perusteli vastauksensa, eikä tyrmännyt tytön lähestymistä vastaamalla hänen kysymykseensä kieltävästi. Ei siis ihme, että tytön vanhempien ystävä on jakanut kuvan kirjeestä Reddit-sivustolla. Mielenkiintoinen kirje on hauskuuttanut monia ja pojan vastausta on pidetty vähintäänkin mielenkiintoisena.