19-vuotiaan supermallin kaula-aukko käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuori huippumalli Gigi Hadid valittiin taannoin Harper’s Bazaar -lehden upeisiin muotikuviin, ja muutenkin hänen malliuransa on ollut rakettimaisessa nousukiidossa. Viimeiset pari viikkoa Gigi on viettänyt tiiviisti kuvauksissa, ja sama rumba jatkuu yhä edelleen. Parhaillaan kuvaukset ovat käynnissä New Yorkissa.

Splash
Splash

Isossa Omenassa Gigi kuvattiin eilen kuvaamassa mainosta, jossa hän poseerasi näyttävässä mustassa asussa, jonka etumus ei liikoja rintamusta peitellyt.

19-vuotias Gigi Hadid on nähty muun muassa vaatemerkki Guessin mainoskuvissa. Tähden äiti, Yolanda Foster, on nykyään tuttu näky Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta. Hadid on mukana myös Sports Illustratedin vuoden 2015 maineikkaassa uimapukunumerossa.

Splash
Splash
Splash
Splash