Sami Hedberg järjestää Pullukka Run -juoksutapahtuman

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaikenikäisille ja -kokoisille suunnattu hyvän mielen juoksutapahtuma Pullukka Run järjestetään stand up -koomikko Sami Hedbergin luotsaamana jo kolmatta kertaa Vierumäellä lauantaina 11. heinäkuuta 2015.

– Olen hurahtanut kuntoiluun. Hienointa koko projektissa ovat olleet kannustavat tulokset ja hyvä olo. Näillä kiertueaikatauluilla ilman personal traineriani Tomi Kokkoa olisin tuskin saavuttanut tällaisia tuloksia, iloitsee Hedberg.

Itsekin kuntoiluun hurahtanut ja painoaan pudottava Hedberg on julkisesti luvannut vaakansa näyttävän alle 100 kilon lukemaa juoksutapahtumaan mennessä. Pullukka Runin juoksumatkoista on valittavissa Puolimaraton, Pikkupullukka 10 km ja lapsille suunnatut Lasten maraton ja Minimaraton. Osallistujien on mahdollista lahjoittaa parhaaksi katsomansa rahasumma Sydänlapset ja -aikuiset ry:lle.

Pullukka Run on järjestetty vuodesta 2013 lähtien ja tänä vuonna ilmoittautuneita on jo yhtä paljon kuin viime vuonna yhteensä. Vielä mahtuu mukaan Samin seuraksi lenkkipoluille nauttimaan luonnosta, yhdessäolosta, kesästä ja mukavasta tapahtumasta.