Jenkkifutari esitteli tarkkuusheittoaan – pallo suoraan päin kuvaajaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nimestään huolimatta amerikkalainen jalkapallo eroaa perinteisestä jalkapallosta kuin yö päivästä. Laji saattaa vaikuttaa siihen perehtymättömiltä jopa sekavalta, varsinkin jos sitä vertaa huomattavasti yksinkertaisempaan eurooppalaiseen jalkapalloon.

Video, jonka Derek Carr (@derekcarrqb) julkaisi

Yksi amerikkalaisen jalkapallojoukkueen tärkeimmistä pelaajista on pelinrakentaja, joka toimii eräänlaisena hyökkäyksen johtajana. Oakland Raidersin pelinrakentaja Derek Carr esittelee heittotaitojaan tuoreella Instagram-videolla, joka päättyi hieman ikävästi kuvaajan kannalta. Huippu-urheilijan heittämä pallo osuu nimittäin suoraan päin miehen kasvoja.

Kuvaajalle ei onneksi näytä käyvän tilanteessa kovin huonosti. Video tarjoaa ainakin hyvän vaikutelman siitä, miltä näyttää kun ammattilainen jenkkifutiksen pelaaja heittää täysillä pallon kohti kasvojasi. Instagramiin päätyneet muut yritykset sujuivat huomattavasti paremmin.