Kiihdytyskilpailu: Tesla ja jumbojetti ottivat mittaa toisistaan

Autot Viihdeuutiset · Stara.fi

Autovalmistaja Tesla tunnetaan markkinoiden suorituskykyisimmistä sähköautoista. Yhtiön jo valmiiksi tehokkaaseen Model S P90D -mallin on mahdollista hankkia Ludicrous -ominaisuudella varustettuna. Se saa auton kiihtymään nollasta sadan kilometrin tuntivauhtiin vain noin 3 sekunnissa.

Ludicrous-ominaisuudella varustetun Tesla Model S P90D -mallin todellisiin kykyihin päästään tutustumaan lentoyhtiö Qantasin tuoreella videolla. Siinä automalli ja Boeing 737 -jumbojetti ottavat toisistaan mittaa Australian Melbounrnen lähellä sijaitsevalla Avalonin lentokentällä.

Kilpailu osoittautuu erittäin tasaväkiseksi. Boeingin suihkumoottoreiden ansiosta se pystyy kulkemaan maalla jopa 800 kilometrin tuntivauhtia. Tesla tarjoaa kuitenkin lentokoneelle arvoisensa haastajan huippunopean Ludicrous-tilan ansiosta.