Selena Gomezin asu petti! Paljaat rinnat vilahtelivat ohikulkijoille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Selena Gomez ja The Weeknd ovat olleet yhdessä noin viisi kuukautta. Popparipariskunta on vaikuttanut hyvin onnelliselta aina kun he ovat esiintyneet julkisesti yhdessä erilaisissa tapahtumissa. Muuttuneen rakkauselämän myötä myös kaunottaren tyyli näyttäisi muuttuneen ja monien mielestä positiivisempaan suuntaan.

Vielä viime vuonna Selena Gomez piti sosiaalisesta mediasta taukoa ja kertoi faneilleen toivovansa, että hekin näyttäisivät enemmän jotakin omasta sielustaan kuin ottaisivat paljastavia kuvia vartalostaan. Nyt Gomez näyttäisi kuitenkin muuttaneen tänä vuonna omaa tyyliään itsekin rohkeampaan ja paljastelevampaan suuntaan.

Selena Gomez on viime aikoina kuvattu useaan otteeseen asuissa, joiden läpi naisen rinnat ovat näkyneet. Nyt kaunotar asteli kadulle näyttävässä valkoisessa yläosassa, joka oli sivuilta kokonaan auki. Naisella ei tapansa mukaan ollut nytkään rintaliivejä yllä minkä vuoksi moni saikin vilauksen tähden paljaista rinnoista.

Splash