Mallikaunotar esitteli itserusketuksen levittämisen – samalla paljastui perheuutinen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vogue Williams on irlantilainen kirjailija ja malli. 34-vuotiaalla naisella on Made In Chelsea -sarjasta tunnetuksi tulleen 31-vuotiaan Spencer Matthewsin kanssa puolitoistavuotias poika, Theodore. Pariskunta odottaa tällä hetkellä perheeseensä toista lasta.

Nyt tyttövauvaa odottava Vogue Williams esitteli tuoreella Instagram-videollaan miten itseruskettava voide levitetään oikeaoppisesti. Naisella on apunaan hänen ystävänsä, koomikko Joanne McNally, josta itse asiassa tuntuukin olevan enemmän haittaa kuin hyötyä voiteen levittämisessä.

Vogue Williams neuvoo, että itseruskettava tulee levittää aina siihen tarkoitetulla kintaalla. Hän myös neuvoo, että kämmeniin ei tule levittää voidetta lainkaan. Malli esiintyy videolla mustissa alusvaatteissa, minkä ansiosta hän paljastaa myös suloisesti esiin tulleen pienen raskausvatsan.