TikTok-tähteyden pimeä puoli paljastui – teinitytön ulkonäköä kritisoidaan jatkuvasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Charli D’Amelio on tunnettu teinityttö ympäri maailmaa. Nuorella tähdellä on jo noin 100 miljoonaa seuraajaa hänen TikTok-kanavallaan, jossa tyttö lähinnä tanssii ja laulaa kappaleiden mukana. Tähteys on myös tuonut mukanaan ulkonäköpaineet.

Charli D’Amelio on pahoittanut mielensä siitä, että fanit ovat kommentoineet ilkeästi hänen ulkonäköään. Kommentoijien mielestä tähden ulkonäkö on muuttunut huonompaan suuntaan kuukausien aikana. Moni on ollut sitä mieltä, että D’Amelio on näyttänyt paremmalta karanteenin alussa kuin nyt.

Charli D’Amelio epäilee, että kommentit johtuvat siitä kun hän leikkasi hiuksensa lyhyemmiksi. Toisinaan hän itsekin haikailee pidempiä hiuksiaan takaisin, mutta tietää, että ei voi asialle tällä hetkellä mitään. ”Mitä haluaisitte, että teen? Pitäisikö minun olla vain surullinen koko ajan koska leikkasin hiukseni?”, D’Amelio pohti People-sivuston mukaan.