Kourtney Kardashianin poseeraus ei jättänyt juuri mielikuvituksen varaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianit-realitysarjan viimeinen kausi päättyi tänä vuonna, mutta kuuluisa perhe tuskin on katoamassa julkisuudesta vielä hetkeen. Kardashianien uusi realitysarja on jo työn alla, minkä lisäksi he ovat olleet vahvasti esillä sosiaalisessa mediassa.

Kourtney Kardashian on villinnyt viime päivinä fanejaan Instagramissa jakamalla rohkeitakin kuvia. Tuoreissa otoksissaan 42-vuotias tähti nähdään muun muassa nauttimassa auringosta niukoissa bikineissä ja poseeraamassa kameralle mustassa topissa. Tähden Poosh-yrityksen tuotteita samalla mainostaneet otokset keräsivät lyhyen ajan sisällä yli miljoona tykkäystä.

Kourtney Kardashian on ollut tänä vuonna tiuhaan tahtiin otsikoissa myös ihmissuhde-elämänsä vuoksi. Hän seurustelee nykyään Blink-182 -rumpali Travis Barkerin kanssa.