Antti Tuisku sairastui jälleen: ”Paha takapakki olotilassa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Antti Tuisku on sairastellut koko kevään. Syytä kunnon romahtamiselle ei tiedetä, mutta hän näyttää kärsivän enemmän kipeistä kuin terveistä päivistä. Hän on joutunut myös perumaan keikkoja.

– Joudun ikäväkseni kertomaan, että heräsin aamulla pahaan takapakkiin mun olotilassa. Ääni on pois ja muutaman viikon takaiset oireet tulivat takaisin pahempana. Eilisen Laukaan keikan sain kunnialla läpi ja kiitän sydämestäni kaikkia paikalla olleita uskomattoman hienosta illasta. Keikan jälkeen olo ei kuitenkaan ollut enää normaali, Tuisku paljastaa.

Hän on päätynyt lääkärinsä kanssa ratkaisuun, että lepää sen sijaan, että vetäisi keikan lääkkeiden voimalla. Fanit ovat ymmärtäneet ja kiittäneet Tuiskua rehellisyydestä. Monen mielestä puolikuntoisena vedetty keikka ei anna toivottua vastinetta lippunsa ostaneille, joten mielummin uusi päivämäärä keikalle kuin kehnoa keikkailua sairaana.

https://www.instagram.com/p/CcsGAtvhbc-/