Mies juoksi maratonin 3,5 tunnissa – tupakoi koko suorituksen ajan

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tupakointi ei tunnetusti ole hyväksi yleiskunnon kannalta. Tästäkin huolimatta eräs viraali-ilmiöksi noussut kiinalaismies suoritui maraonista melko kunnioitettavassa ajassa tupakoiden koko suorituksen ajan.

Chen-setänä tunnettu mies osallistui Xinjiangin maratoniin, joka järjestettiin Shanghain lähettyvillä marraskuun alussa. 50-vuotias mies suoriutui maraonista kolmen tunnin ja 28 minuutin ajassa, päästen sijalle 574 yhteensä 1 500 osallistujasta. Hän ketjupoltti lähes koko maratonin ajan.

Kyseessä ei ollut ensimmäinen maraton, johon Chen-setä osallistui tupakka jatkuvasti huulillaan. Canadian Running -lehden mukaan hän tupakoi myös myös esimerkiksi vuonna 2019 järjestetyn Xiamenin maratonin aikana. Chen-sedän tosin kerrotaan tupakoivan ainoastaan juostessaan.