Lehti: Katie Holmes odottaa toista lasta Tom Cruiselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-pariskunta Tom Cruise ja Katie Holmes saivat ensimmäisen yhteisen lapsensa toissavuoden huhtikuussa. Pian kaksi vuotta täyttävä Suri Cruise on mahdollisesti saamassa sisaruksen, sillä äidin vatsa näyttää tuoreissa kuvissa pyöristyneen.

OK! -lehden mukaan Katie olisi mahdollisesti toistamiseen raskaana, sillä vatsa on pyöristynyt ja tähden painokin näyttää kuvien mukaan nousseen lyhyessä ajassa. Kuvia äidin pyöristyneestä vatsasta löytyy esimerkiksi tästä. Sama lehti on tosin aiemminkin väittänyt Katien olevan raskaana, joten väitteeseen tulee ainakin vielä suhtautua varauksella.

Suri-tyttären nimestä ja nimen erilaisista tarkoituksista taitettiin aikanaan peistä. Vanhempien mielestä nimi tarkoittaa prinsessaa, mutta kieliexperttien mukaan se tarkoittaa hindin kielellä Lord Krishnaa ja on siten pojan nimi. Intialaisella murteella se tarkoittaa lisäksi terävänenäistä tai nenäkästä. Persiaksi nimi tosin tarkoittaa punaista kukkaa, kuten Tom ja Katie ilmoittivatkin.

– Minusta on reilua sanoa, että he tekivät virheen. Heprean kielessä on useita versioita sanalle prinsessa, mutta koskaan en ole nähnyt sitä kirjoitettavan tuohon muotoon. Oikeat versiot olisivat olleet Sarah tai Sara. Ehkä jopa Sari, mutta Suri ei tarkoita prinsessaa, kieliexpertti Jonathan Went kertoi The Sun lehdelle.

Kaiken tämän lisäksi Suri tarkoittaa vielä japaniksi taskuvarasta.