Sam Sparro : 21st Century Life

Singlet · Stara.fi

Black And Gold -hitillään taannoin klubikansan ihastuttanut Sam Sparro julkaisee nyt esikoisalbumiltaan uutena singlenä kappaleen 21st Century Life. Biisi ei ole aivan yhtä tyylikästä kauraa kuin kyseinen hittisingle, mutta varsin tyylikkäissä tunnelmissa tässäkin mennään.

Räväkkä alku antaa luvan odottaa hienoa kappaletta, mutta ikävä kyllä tunnelma hieman latistuu heti alun jälkeen. Onneksi kertosäkeeseen mennessä tunnelma on saatu jälleen kohoamaan ja kertosäe toimii mukavasti niin melodian kuin soundienkin puolesta.

Yleensäkin kappaleessa on hieman liian suuri ero säkeistöjen ja kertosäkeen välillä, mutta sen ansiosta kertsi nouse ainakin hyvin esiin. Dynamiikkaa on kuitenkin häiritsevän paljon. Siitä huolimatta lopputulos on tyylikästä discoa hienoisella housevaikutteella höystettynä.

Pisteet 4/5

Uusimmat