Rihannan asukokonaisuus naurattaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin tänään r&b-tähti Rihannan tuoreimmista asuista. Eilen illalla hänet nähtiin nimittäin Pariisin muotiviikoilla läpinäkyvässä mustassa asussa, joka paljasti hänen rintansa ja takamuksensa. Tänään vaatekaapista on kuitenkin löytynyt jälleen erikoinen uusi ”luomus”.

Rihanna kuvattiin nimittäin Pariisissa asussa, joka muistuttaa lähinnä Angelina Jolien rooliasua elokuvassa Tomb Raider. Sitäkin tosin vain etäisesti. Katso kuvat tästä.

Laulajalla oli tällä kertaa jalassaan kalastussaappaita muistuttavat yläreiteen saakka ulottuneet mustat nahkasaappaat remmeineen, yläosassaan hänellä oli harmaa mekko ja päässään vielä lasit, jollaisia jaetaan lähinnä suojavarusteeksi ilotulitteiden kylkiäisinä. Parhaillaan viihdelehdissä mietitäänkin kuumeisesti tulisiko asua pitää muotina vai mielenhäiriönä.