Facebook suuttui FB-henkilökortista – tässä karu tulos

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka saksalainen Tobias Leingruber kehitti Facebook-henkilökorttia, jonka on hänen mukaansa määrä tulla myyntin maaliskuussa supermarketeissa ympäri maailmaa. Nyt Facebook on reagoinut asiaan voimakkaasti.

Palvelun verkkosivu fbbureau.com on nimittäin suljettu Facebookin vaatimuksesta. Vielä eile avoinna olleella sivustolla on nyt vain ilmoitus sivuston sulkemisesta Facebookin vaatimuksesta.

Leingruber totesi verkkosivustollaan, että internetin käyttäjän yksityisyyden menettäminen hyvine ja huonoine puolineen on vain ajan kysymys. Hänen mukaansa Facebook on jo nyt internetin suosituin henkilöllisyyden paljastava palvelu ja monet verkkopalvelut käyttävät tällä hetkellä Facebookia käyttäjien tunnistamisessa.