Skandaali: Jenkkisotilaiden huumekuvat julki – kannabista silmänkantamattomiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiset sotilaat eivät ole olleet kovinkaan hyvässä maineessa sen jälkeen, kun Guantanamon laittomalta vankileiriltä päätyi julkisuuteen skandaalimaisia valokuvia. Niissä jenkkisotilaat häpäisivät vankeja monin tavoin. Aivan äskettäin amerikkalaiset nähtiin videolla räjäyttämässä viattoman koiran.

Nyt jenkkisotilaat ovat jälleen kohuotsikoissa ympäri maailmaa, kun heidän huumekuvansa ovat päätyneet julkisuuteen. TMZ-julkaisun haltuunsa saamissa valokuvissa nähdään sotilaita poseeraamassa valtavien kannabispeltojen äärellä. Kaiken lisäksi huumeita on otettu mukaan myös sotilaiden ajoneuvoihin. Yhdysvaltojen armeija on ilmoittanut tutkivansa asiaa.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash