Näyttelijäkaunottaren kaula-aukko vailla vertaa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiotähti ja mallikaunotar Christie Brinkley ei ole viime vuosina ollut kovinkaan aktiivisesti julkisuudessa, mutta nyt hänet on kuvattu New Yorkissa poistumassa Ambassador-teatterista Chicago-esiintymisensä jälkeen.

Upporikas julkkiskaunotar nousi taannoin otsikoihin, koska hänen iltapukunsa petti punaisella matolla kesken kuvausten. Nyt asu ei pettänyt, mutta tiukka paita yhdistettynä antavaan kaula-aukkoon kiinnittivät kuitenkin huomiota.Kuva: SplashKuva: Splash

58-vuotias amerikkalainen Christie Brinkley on näyttelijätär, joka nousi alunperin julkkistähdeksi supermallina. Hän sai kunnian poseerata 70- ja 80-luvuilla peräti kolmena vuonna arvostetun Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron sivuilla. Sittemmin hän teki mallimaailman pisimmän sopimuksen Cover Girl -kosmetiikkajätin kanssa ja avioitui rokkari Billy Joelin kanssa. Hänen nykyinen omaisuutensa on noin 80 miljoonaa dollaria.