Jennifer Love Hewitt haluaa Victoria’s Secretin malliksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna.

Jenniferin rinnat joutuivat viime kuussa rajun photoshoppauksen kohteeksi, kun niitä jouduttiin pienentämään The Client List -televisiosarjan mainoskuvassa. Nyt povekas tähti on paljastanut salaisen haaveensa. Nainen kertoo, että hän haluaisi kokeilla siipiään mallimaailmassa.

– Haluan kovasti tulla Victoria’s Secret -malliksi, vaikka vain päiväksikin. Haluan olla heidän kataloginsa kannessa ja pitää selässäni mallien käyttämiä enkelinsiipiä, kertoo Jennifer Love Hewitt The Wendy Williams Show -keskusteluohjelmassa.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi äskettäin iskeneensä silmänsä Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.