Huikeaa pukuloistoa Grammy-gaalassa – upeimmat asut kuvakoosteena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntai-iltana Yhdysvalloissa jaettiin jälleen perinteiset Grammy-palkinnot, ja arvokkaassa gaalaillassa asut olivat tilaisuuden mukaiset. Paikalla oli koko amerikkalaisen viihdemaailman kerma, jonka juhla-asut loistivat punaisella matolla.

Stara kokosi illan massiivisesta kuvavirrasta näyttävimmät supertähtien asut oheiseen kuvakoosteeseen, jossa nähdään muun muassa miten olivat pukeutuneet Rihalla, Beyonce, Jenna Jameson, Maria Menounos, Solange Knowles ja Ashanti. Iltapukujen lisäksi mukana oli myös jonkin verran hieman kevyempiä cocktail-mekkoja.

Illan rohkeimmista asuista vastasivat tällä kertaa Katy Perry ja Kelly Rowland, joiden asut eivät liikoja rintamusta peittäneet. Heidän poseerauksensa näet tästä linkistä.