Sofia Vergara esitteli muodonmuutoksensa – tulokset nettikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Moderni perhe -televisiosarjan kaunotar Sofia Vergara kommentoi äskettäin 32F-kuppinsa aitoutta Shape-lehdelle. 40-vuotiaan kaunottaren mukaan hänen muotonsa ovat aidot, eivätkä silikonit, kuten monet väittävät.

Nyt neitokainen on valmistautunut kesää varten muodonmuutoksella. Brunettena tunnettu Sofia värjäsi nimittäin tummat kutrinsa vaaleaksi. Kurvittaresta sukeutuikin Instagram-otoksen mukaan blondi povipommi.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Sofia Vergara tunnetaan mallina ja näyttelijänä, joka on nähty yli kymmenessä elokuvassa ja televisiosarjassa sekä Broadwayn teatterilavalla. Sofia löydettiin malliuralle uimarannalta, ja 17-vuotiaana hän teki ensimmäisen televisiomainoksensa. 20-vuotiaana esikoisensa synnyttäneen Sofian televisiosarja Modern Family voitti taannoin Emmy-palkinnon. Baywatch-sarjassa jo 90-luvulla vilahtanut muodokas kaunotar sijoittui kolmanneksi AskMen-julkaisun maailman halutuimpien naisten listalla.