Facebookin vaaroista kertova laulu leviää – tietenkin Facebookissa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituimpiin verkkosivuihin lukeutuva Facebook nousee suosionsa myötä otsikoihin välillä myös negatiivisissa merkeissä. Sivuston on esimerkiksi uutisoitu voivan aiheuttaa riippuvuutta ja masentuneisuutta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräs amerikkalaisseurakunta on tehnyt yhteisöpalvelun vaaroista kertovan kappaleen. Valistuskappaleessa lauletaan, ettei omia asioitaan kannata kertoa Facebookissa. Kappaleen mukaan välillä käyttäydytään kuin pyhimys, mutta Facebookissa julkaistut asiat kertovat muuta.

Facebookista varoittava gospel-kappale on herättänyt julkitulemisensa jälkeen huomiota netissä. Ironisinta kyllä, valistuskappale on levinnyt juuri Facebookissa. Muun muassa moni YouTube-videota kommentoineista on kertonut törmänneensä kappaleeseen juuri kyseisessä yhteisöpalvelussa.