Suihkusaippualla yllättävä vaikutus – herättää seksuaaliset halut

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Vastakkaisen sukupuolen hurmaaminen vaatii joskus jopa vippaskonsteja, kun toinen osapuoli yritetään saada kiinnostumaan hinnalla millä hyvänsä. Nyt apuun on tullut saippua, jonka sisältämät feromonit saavat vastakkaisen sukupuolen sukat pyörimään jaloissa.

escentricmoleculesbodywash29082013

Escentric Molecules Body Wash -nimistä saippuaa on kehitetty sekä naisille että miehille. Saippuan kerrotaan sisältävän täsmälleen samankaltaista hajua kuin mitä ihmiset erittävät feromoneissaan. Luonnossa seksuaaliferomonien avulla houkutellaan vastakkaisen sukupuolen edustaja paritteluun, joten kyseessä ei ole merkityksetön aine.

Saippuaa myyvän Harvey Nicholsin mukaan tuote tulee markkinoille 2. syyskuuta, ja yksi saippua maksaa noin 29 euroa. Tuotesarjaan kuuluu kolmea eri saippuaa, joiden nimet ovat 01, 02 ja 03, Daily Mail summaa.