Näin saat seksiseuraa Halloween-bileistä – kolme takuuvarmaa vinkkiä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sinkut huomio! Elämme treffailun kannalta kuuminta ja otollisinta ajanjaksoa, sillä tästä loppuvuoteen on tarjolla iso kasa erilaisia juhlimisen aiheita. Ensin bailataan Halloween-bileissä naamiaisasut päällä ja sitten pukeudutaan pikkumustaan pikkujoulujen kunniaksi.

Kuinka sitten voi iskeä itselleen seuraa? Vaikka moni naureskelee, että Halloween antaa hameväelle virallisen luvan pukeutua kuin maksullinen nainen, kannattaa tilaisuutta kuitenkin käyttää hyödyksi. Ensinnäkin sinkkujen on suorastaan ihanteellista vastata kutsuihin myöntävästi, jotta pääsee katsastamaan tarjonnan.

Sen jälkeen alkaa pukuun ja asukokonaisuuteen panostus. Mikäli tahtoo erottua joukosta edukseen, ei puvuksi saa valita sitä helpointa ja yksinkertaisinta ratkaisua, kuten pirunsarvia tai välkkyvää stetsonia. Sinkkujen toimivin asu on outo, seksikäs tai vaikka televisiosta tuttu, Hayleyquinn.com paljastaa.

Mikäli sinkku tuntee piilottelevansa alter egoaan arkikuoren alla, antaa Halloween hyvän syyn sen ulos päästämiseen. Jos ei tohdi esiintyä omilla kasvoilla, voi pukeutua peittävään naamioon tai silmikkoon. Tällöin on lupa puhua mitä haluaa ja kuinka haluaa, eikä flirtin määrällä ole rajaa.