Miksi miehet joutuvat naisten ”ystävävyöhykkeelle”?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monen monituista kertaa kaksilahkeinen on saattanut kokea karvaan todellisuuden, kun ihastus onkin laittanut hänet ystävyysvyöhykkeelle. Ollaan pelkkiä kavereita -lausahdus voi tuntua niskaan valutetulta jääkylmältä vedeltä, kun olet odottanut kuumaakin kuumempia suudelmia.

Kun naiset ovat pohjimmiltaan naaraita ja miehet raavaita uroksia, niin eräs iänikuinen kysymys saattaa mietityttää. Miksi ystävyysvyöhyke on ylipäätään olemassa? Elite Daily on löytänyt tähän vastauksen videollaan.

Verkkovideon mukaan ystävyysvyöhyke on naisten keksimä juttu, joka on olemassa vain jos sen antaa olla. Se vetää miesten omanarvontunnon ja rahat viemäristä alas. Erään naisselityksen mukaan neitokaiset laittavat miehen ystävyysvyöhykkeelle, jos hän on liian kiltti, takertuva, ruma tai yrittää liikaa.