Kyllästyi nurmikon leikkaamiseen – nainen teki pihastaan hiekkakentän

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Omakotitalon ylläpitämiseen lukeutuu myös pihasta huolehtiminen. Osa saa suurta nautintoa pihan laittamisesta, kun taas joillekin nurmikon leikkaaminen ja rikkaruohojen kitkeminen on erittäin vastenmielistä puuhaa.

NBC News
NBC News

Georgianna Reid -niminen amerikkalaisnainen lukeutuu jälkimmäiseen ihmisryhmään. Niinpä hän päätti tehdä asialle jotain. Reid vaihtoi jo joitakin vuosia sitten pihansa nurmikon 80 tonniin hiekkaa. Hänen mukaansa hän ei enää täytettyään 60 jaksanut ajaa ja kastella nurmikkoaan.

Kansasissa sijaitseva piha ei kuitenkaan miellytä kaikkien silmää. KCTV:n mukaan moni naapuri on valittanut pihasta, sillä sen koetaan alentavan alueen muiden talojen arvoa. Reid saa kuitenkin mitä todennäköisemmin pitää rantapihansa, sillä se noudattaa kaikkia kaupungin asettamia sääntöjä.