Transsukupuolinen mies synnytti tyttövauvan

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kayden Coleman on elänyt miehenä yli vuosikymmenen, ja hän on ollut avioliitossa miehensä Elijahin kanssa vuodesta 2013. Parin mentyä naimisiin selvisi, että naiseksi syntynyt Kayden odottaa lasta neljännellä kuulla.

Pariskunta sai tietää, että Kayden oli raskaana, vaikka mies oli ottanut säännöllisesti sukupuolenkorjaukseen liittyviä hormoneja. Hänet oli lisäksi ohjattu rintojen poistoleikkaukseen. Kaydenille ja Elijahille syntyi neljän päivää kestäneen synnytyksen tuloksena kaunis ja terve Azaelia-tytär.

Kayden sairastui pian synnytyksen jälkeen masennukseen ja kärsi huonosta olosta vuoden verran, The Stir -lehti uutisoi. Tilanne kääntyi ajan kanssa paremmaksi, ja nyt hän pyröittää onnellista perhettä yhdessä miehensä kanssa. Heidän elämäänsä voi seurata The Shady Colemans -YouTube-kanavalla.