Staran luetuimmat vuonna 2017 – muistatko vielä nämä somehitit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosi vaihtui juuri uudeksi, joten nyt on täydellinen hetki tehdä katsaus lifestyle- ja viihdelehti Staran viime vuoden suosituimpiin artikkeleihin. Kymmenen luetuimman artikkelin joukosta löytyy niin tutkivaa journalismia kuin selvästi kevyempääkin aineistoa.

Vuoden luetuin artikkeli oli Staran kohupaljastus, että muun muassa Helsingin Sanomat ja molemmat iltapäivälehdet julkaisivat räikeästi valheellisia väittämiä Axl Smithin tapaukseen liittyneestä Haippirinki-keskusteluryhmästä ja sen jäsenistä. Staran paljastus oli yksi vuoden suurimmista kohuista koko maassa.

Vuonna 2017 Staran lukijoita kiinnostivat lisäksi mistä horoskoopeista tulevat parhaat vaimot ja aviomiehet sekä miten välttyä puhelinhuijauksilta. Syksyllä hirvikolareista varoittanut artikkeli keräsi runsaasti lukijoita, kuten myös kesäiset suomalaisvideot räjähdyksestä ja moottoripyöräpoliisin hurjasta takaa-ajosta.

Vuoden 2017 luetuimmat Starassa

Kasmir

1. Shokkikäänne: Kasmir olikin yksi Axl Smithin uhreista!

2. Parhaat vaimot tulevat kolmesta horoskooppimerkistä

3. Parhaat aviomiehet tulevat kolmesta horoskooppimerkistä

4. Kasmir-kohu: Helsingin Sanomat korjasi virheensä ensimmäisenä – muut seurasivat perässä!

YouTube

5. Raju hirvikolari videolle Keimolassa – näin yllättäen se tapahtuu!

6. Puhelinhuijaus leviää! Mikäli kuulet tämän lauseen, katkaise puhelu heti

7. Mies vertasi Suomen ja Espanjan kauppakuitteja: ”Tulee paha olo”

8. Suomalaisen moottoripyöräpoliisin uskomaton takaa-ajo

9. Suomalaisvideosta kansainvälinen nettikohu: ”Salama iskee veteen ja aiheuttaa räjähdyksen!”

10. Trump yritti kättelytemppuaan – Kanadan pääministeri iski takaisin