Häitään odotteleva Paris Hilton pukeutui Coachellaan kokovalkoiseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Coachella-festivaalit houkuttelevat joka vuosi paikalle suuria megaluokan tähtiä. Yleensä julkkikset panostavat omaan festivaalityyliinsä niin paljon, että he lennättävät paikalle oman hius- ja meikkaustiiminsäkin. Paris Hilton päätti pukeutua tänä vuonna valkoiseen asuun.

Paris Hilton näytti tunnelmoivansa fetivaaleilla jo tulevaa hääpäiväänsä pukeutuessaan kokovalkoiseen asuun. Mekon läpikuultava hameosa oli romanttista pitsiä, minkä lisäksi valkoisista ruusuista ja muista kukista tehty seppele kruunasi tulevan morsiamen festarityylin. Naisella oli mukanaan myös hänen koiransa.

Seurapiiritähti Paris Hilton meni hetki sitten kihloihin näyttelijä Chris Zylkan kanssa. Tällä hetkellä Paris Hilton suunnittelee tulevia häitään, joihin hän on kertonut hankkivansa kolme erilaista hääpukua asuvaihtoja varten.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News